Torsdag, 12 januar, 2012 - 18:29
Socialborgmesteren har siden 2009 sagt at etablering af fixerum vil tage 3 måneder. ”Tegningerne har ligget i skuffen flere år, hvor vi har drømt om at komme i gang. Vi har allerede lokalerne til det første rum" Sagde socialbogmester Mikkel Warming i Jyllands Posten 19. februar 2009. Vi vil så gerne hjælpe med at lave fixerum, så vi kan redde liv - så her er tegningerne over Sundhedsrummet indrettet som et Fixerum:

Sundhedsrummet har dog altid været tænkt som en forløber for et decideret fixerum, så de fysiske rammer kan omdannes til det nye formål. Sådan lød det videre i 2009 fra socialudvalgets formand Mikkel Warming i JP. Tegningerne er lavet af arkitekt Charlotte Vad i forbindelse med en udstilling om Fixerum i marts 2009, der blev åbnet af socialborgmester Mikkel Warming. Udstillingen blev arrangeret af Michael Lodberg Olsen i samarbejde med Dugnad Vesterbro og Vesterbro Lokaludvalg.

Social Iværksætter
Michael Lodberg Olsen

Initiativtager til: Sexelancen - et sikkert sted for Sexarbejdere. Forening for Bæredygtig Pant - fagforening for pantsamlere, Danmarks første Fixerum - Fixelancen, Cafe DUGNAD og Sundhedsrum for stofbrugere på Vesterbro, førstehjælps-organisationen for stofbrugere Antidote Danmark, gademagasinet om stoffer - ILLEGAL! Magasin, Gademagasinet om minoriteter Stradá m.fl.

Om Michael Lodberg Olsen
Foredrag + hjælp til innovation
Presse


Social Innovation er udvikling af nye - og bedre - måder at håndtere komplekse sociale spørgsmål. Ofte i x-feltet mellem brugere, fagligheder og netværk eller mellem civilsamfundet, offentlige og private organisationer.

Social Iværksætter er en person der udvikler og handler indenfor social innovation.