Torsdag, 12 januar, 2012 - 18:29
Socialborgmesteren har siden 2009 sagt at etablering af fixerum vil tage 3 måneder. ”Tegningerne har ligget i skuffen flere år, hvor vi har drømt om at komme i gang. Vi har allerede lokalerne til det første rum" Sagde socialbogmester Mikkel Warming i Jyllands Posten 19. februar 2009. Vi vil så gerne hjælpe med at lave fixerum, så vi kan redde liv - så her er tegningerne over Sundhedsrummet indrettet som et Fixerum:

Sundhedsrummet har dog altid været tænkt som en forløber for et decideret fixerum, så de fysiske rammer kan omdannes til det nye formål. Sådan lød det videre i 2009 fra socialudvalgets formand Mikkel Warming i JP. Tegningerne er lavet af arkitekt Charlotte Vad i forbindelse med en udstilling om Fixerum i marts 2009, der blev åbnet af socialborgmester Mikkel Warming. Udstillingen blev arrangeret af Michael Lodberg Olsen i samarbejde med Dugnad Vesterbro og Vesterbro Lokaludvalg.

Social Iværksætter
Michael Lodberg Olsen

Initiativtager til:
Antidote Danmark - Forebyggelse af overdosis dødsfald
Sexelancen - et sikkert sted for Sexarbejdere

ILLEGAL! Magasin - gademagasin om stoffer
Forening for Bæredygtig Pant
- fagforening og bedre forhold for pantsamlere
Fixelancen - Danmarks første Fixerum (også version 2)
Stradá - gademagasin om minoriteter
Cafe DUGNAD og Sundhedsrum for stofbrugere på Vesterbro, førstehjælps-organisationen for stofbrugere
,  - , Gademagasinet om minoriteter  m.fl.


Om Michael Lodberg Olsen
Foredrag + hjælp til innovation
Presse


Social Innovation er udvikling af nye - og bedre - måder at håndtere komplekse sociale spørgsmål. Ofte i x-feltet mellem brugere, fagligheder og netværk eller mellem civilsamfundet, offentlige og private organisationer.

Social Iværksætter er en person der udvikler og handler indenfor social innovation.